Academie Beringen speelt De Warmste Wintervoorstelling

Op dinsdag 18 december speelt academie Beringen de Warmste Wintervoorstelling in CC Beringen om 19.00 uur. 

Samen met de klassen Kunstenbad, Muziek-, Woord- en Danslab, een kinderkoor en een orkest, brengen de jongste leerlingen, de oudste leerkrachten en vele anderen daartussen, een ontroerende en grappige voorstelling waarin bekende wintermuziek en spannende winterverhalen centraal staan.
Je kan je verwachten aan muziek, dans, zang, verhalen en beelden uit de Notenkraker, The Polar Express, Frozen en The Snowman.
Vanzelfsprekend loopt niet alles van een leien dakje - we hebben zelfs een uitvinder-professor nodig om de boel te redden maar uiteindelijk komt alles goed en zetten we de eindejaarsperiode spetterend in.
Supercalifragilisticexpialidocious!

“In de academie is er sinds dit schooljaar veel veranderd. Het nieuwe decreet is er en zorgt voor vele nieuwe vakken en mogelijkheden,” zegt schepen Thomas Vints.
Zo kan je vroeger met een instrument beginnen en kan je al vanaf zes jaar naar het Kunstenbad voor wekelijkse porties muziek, theater en dans. Vanaf volgend schooljaar is er een musical-opleiding en nu al leiden we de eerste DJ's, rockmuzikanten en dirigenten op.
“Al deze nieuwe uitdagingen hebben er voor gezorgd dat het aantal inschrijvers alweer met 5% is gestegen. Op naar de 2.000 leerlingen!” besluit de schepen.

Tickets kan je gratis reserveren op het secretariaat van de Academie: 011 42 42 77 of via secretariaat@academieberingen.be
Deze voorstelling is ten voordele van vzw De Kleine Prins.
Ter plaatse kan je een vrije gift schenken of voor 19 december een bijdrage storten op volgend rekeningnummer: BE45 9730 7518 0589 op naam van 'Vriendenkring Academie'.